loc, pop & locking

lloyd

Dit is waarschijnlijk mijn laatste post over treinen, de komende tijd. Dat komt doordat a) het zilverrail-evenement is afgelopen, en b) ik nu op vakantie ga, dus voorlopig ff niet blog.

Stond ik vorige week nog handen te schudden met Prinses Maxima, donderdagochtend mocht ik op station Delft aan Hare Majesteit de Koningin uitleggen wat we zoal gedaan hadden de afgelopen dagen in onze Droomsoap-wagon. Nu Wim-Lex en ik heb het belangrijkste oranje-trio wel gehad.

En om ook nog iets over de fascinerende wereld van het spoor te vertellen: mijn droomsoap-collega’s en ik mochten gisteren op de loc. In lekentaal: een kijkje nemen in de locomotief. Helemaal te gek natuurlijk, maar vooral het zeggen dat je ‘op de loc’ bent, vonden we alleraardigst om te doen.

Daarnaast heb ik van Lloyd Marengo van het Hiphop-huis de basis geleerd voor poppin’&lockin’, een manier van dansen die binnenkort in iedere huiskamer zal worden beoefend, als je het mij vraagt…. 😛

Je kunt dus wel zeggen dat het een leerzame dag is geweest!
Tot over 10 dagen dan maar weer, als ik met een hoop branie terug kom uit Ferragudo.

Eén gedachte over “loc, pop & locking”

  1. Ha, wel gaaf om te lezen dat jullie het leuk hebben gevonden om de loc van binnen te bekijken.(maar niet met bier op de loc)hahaha. Groetjes van Bas Gerritsen

Geef een reactie