Valse kerels


Upload via Flickr: Tonie.

Gisteren naar een optreden geweest van The Bravery, pop/rockband uit New York. Al sinds vorig jaar oktober ben ik al helemaal wild van hun nummer Unconditional, omdat die plaat zo’n wereldintro heeft.

Sta je daar de hele avond op te wachten in een overgevulde Melkweg, spelen ze eindelijk je favoriet, staat er een gast naast me supervals mee te zingen in mijn rechteroor. Valse verpester. 🙁

Ook over zanger Sam Endicott kan ik niet heel positief zijn, want zoals je hier al op de foto ziet, is het een echte poser. En omdat hij zo graag mooi of gepijnigd over wilde komen, schoot het zingen van zijn tekst er nog al eens bij in…

Jammer, maar al met al toch een mooie avond gehad, zo vlak na het herstel van mn zonnesteek (de reden van korte afwezigheid van nieuwe posts)

Eén gedachte over “Valse kerels”

  1. dus daar gaf ji het voetballen voor op … mmmmm
    ik heb tenminste nog een paar valse doelpunten gescoord

Geef een reactie