“ik ken je eigenlijk alleen van je weblog”

Eerlijk gezegd moet ik er nog een beetje aan wennen hoor, zo’n local celebrity status. Zit je in een café, wordt je door iemand voorgesteld aan een ander, behoef je zelf niks meer te zeggen, omdat diegene je weblog weleens leest! Benieuwd of dit vaker gaat gebeuren…

Maar die geveinsde sterrenstatus verbleekte, toen ik buiten het café een heel blik BN’ers aantrof: Hans Teeuwen, Hadassah de Boer, Matthijs van Nieuwkerk, een aantal Ashton Brothers, Kornald Maas, Pieter Bouwman en Pierre Bokma. Eerder die avond kwam ik Thomas Acda al tegen in een restaurant… Je krijgt zo langzamerhand het idee dat je door BN’ers gestalked wordt.

Voor Tinus: sta sinds gisteravond zo’n 20 punten voor op jou denk ik, hihi.

11 gedachten over ““ik ken je eigenlijk alleen van je weblog””

  1. gaat iemand van de organisatie nog ooit deze topic deleate of meot er dan nog meer gescholden worden??

  2. dit is trouwens vrijheid van meningsuiting jullie hebbe ut over cultuur dus laat ut staan of ik klaag je aan had je die site maar niet moete bouwe kutape

Geef een reactie