flickr is lief!

Mijn liefde voor Flickr heb ik al nooit onder stoelen of banken gestoken, maar bij deze wil ik ze nog wel een keer ophemelen. Wat ze nu weer ge-Flick-t (flauw) hebben: omdat ik betalend lid ben, wordt mijn abo gratis een jaar verlengd, mag ik 2000 mb aan foto’s per maand uploaden (waar haal ik de kiekjes vandaaaaaan???!), en als klap op de vuurpijl: je mag 2 vrienden een gratis Flickr-Pro account voor een jaar geven!

Snappen deze gasten t of wat?! Want om eerlijk te zijn was ik de laatste tijd een beetje door mn foto’s heen en dus minder actief op Flickr, en ja… je moet je Flickr-plantje wel water geven. Maar met deze impuls ben ik weer hevig in love!

Oh…. nerd die ik ook ben 😛

2 gedachten over “flickr is lief!”

 1. He intellect,

  de uitdrukking is onder stoelen of banken steken!
  verleden tijd: onder stoelen of banken gestoken!

  ik denk reageer maar eens een keer, i.p.v. de 2 vaste mensen die altijd reageren.

  Voor de rest is dit een prima site, om de verplichte kantoortijd van je afstuderen aan te besteden

  keep up the good work!

Geef een reactie